Bumbag Mini

Forside » Shop » Redesign » Signature line » Bumbag Mini

Bumbag Mini

DKK400,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

 

Materialer

Remmen er af nylon og ca. 3 cm bred  Den fine bumbag er forsynet med praktisk klikspænde, der sikrer hurtig aftagning og påsætning af tasken, uden at man behøver at løfte hænderne over hovedet. Bumbag Mini er syet af genbrugsskind i skøn kvalitet og har 9 mm kraftig plast lynlås fra italienske Lampo. Indvendigt har tasken sort bomuldsfor. Den fås som standard helt i sort med sort lynlås og fremstår derfor meget diskret. Bumbag Mini måler 12 cm x 30 cm.

Baggrund

Bumbag Mini er syet af genbrugsmaterialer, materialer, der er doneret til Frelsens Hær i Danmark. Materialet er tøj, det ikke har været muligt at sælge i vores forretninger og vi vælger derfor at redesigne materialet, så det genopstår som produkt i en ny form. Det er vores mål at reducere mængden af affald og skabe et flot alternativ til den almindelige produktion. Vi ønsker at være et bud på en bæredygtig produktionsform og vi prøver hele tiden af forbedre og udvikle os i den retning.

Metode

De gamle skindprodukter klippes forsigtigt op. Det er et stort arbejde, da vi gerne vil bevare lommer og specielle syninger intakte. Lynlåse og knapper fjernes, så man til sidst står tilbage med det rene skind. Skindet aftørres grundigt og luftes. Hvis det er nødvendigt forstærkes skindet med strygelærred. Herefter er skindet endelig klar til at blive til en smuk ny taske, en pung eller noget helt tredje.

Customise

Til firmaer kan vi tilbyde denne model med logo, se eksempel på billede nr. 3.
Ring gerne til os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Din kurv
//
Kurven er tom.
0
//