Salvation Army Redesign

Fra skrot til skat! Salvation Army Redesign er Frelsens Hærs bud på, hvordan man kan udnytte doneret tøj fuldt ud gennem up-cycling. Up-cycling handler om at give noget udtjent en ny funktion, i stedet for at smide det ud. Det er filosofien bag Salvation Army Redesign, der begyndte i 2014.

 I vores systue på Frederiksberg bliver gamle pelse til varme luffer, gamle cowboybukser til fede tasker og hullede striksweatre til lune huer. "Vi vil gerne gøre vores til, at det store køb-og-smid-væk-forbrug bliver mindre. For tøjindustrien er verdens næstmest forurenende lige efter olieindustrien. Det gør vi ved at omdanne det, der ellers bare ville ryge i skraldespanden, til noget fedt og funktionelt.", fortæller Jette Skov, der er leder af Salvation Army Redesign.

Vi arbejder også med brugt arbejdstøj, der er en kæmpe udfordring, da der ofte er trykt logo på. Samtidig oplever vi at workwear ikke er ret slidt og egentlig sagtens kunne komme i cirkulation igen med en simpel reparation

Frelsens_Hær_2_2

I dag findes to "Vintage & Redesign" butikker - en på Frederiksberg og en i Helsingør. Hertil kommer en web-shop: www.redesign.nu

Vi arbejder i øjeblikket på yderligere udvidelse af konceptet, så du også kan købe de fede produkter i vores skønne butik i Holmbladsgade på Amager.

Din kurv
//
Kurven er tom.

Ingen varer i kurven.

0
//