Modeshow

Røde nuancer med pink kant, blå toner og modegrønt, samt klassiske kontraster i sort og hvid. Forårets farvepalet er fornemt repræsenteret i den nye eksklusive Redesignbutik på hjørnet af Annexstræde og Valby Langgade.

Et sort skilt på den skagensgule facade fortæller med store hvide bogstaver, at der er tale om en niche under Frelsens Hærs Genbrug. En information, der for en del nok kan forekomme opsigtsvækkende, idet udsagnet får følgeskab af højhælede modeller i pangfarver og pompøse positurer i dagens anledning.

Den chikke catwalk på pladsen foran butikken får da heller ikke så få forbipasserende til at strække hals ligesom en talstærk skare allerede på forhånd har indfundet sig for at overvære det ekstraordinære tilløbsstykke.

Mode og miljørigtig nytænkning

Anledningen er, at Salvation Army Redesign CPH med det farverige optrin byder indenfor i de indbydende og lyse rammer på Annexstræde 29. Det er Frelsens hærs anden butik med produktion og salg af redesignede produkter i København.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Din kurv
//
Kurven er tom.

Ingen varer i kurven.

0
//